helenatipsar.blogg.se

En blogg om mitt liv som 3 barnsmamma, men oxå inslag av tips på tävlingar, recept, resor, musik och barnrelaterade saker, sånt som jag och familjen gillar att göra...

Sista dagen...

Publicerad 2014-01-31 23:07:00 i Allmänt, Event, Familj,

Vad hände, vart tog tiden vägen? Mina föräldradagar är slut, trodde de skulle räcka april ut men jobbigt nog hade jag räknat fel 😔. Så min allra sista föräldralediga dag är idag.
Hur det känns? Inget vidare faktiskt, vill vara hemma med min bebis mycket längre. Och eftersom mitt senaste jobb på TV4 var ett vikariat så är jag från nu på måndag arbetssökande. Känns jättekonstigt!!

Önskar att det "dyker" upp ett jobb, det perfekta 😉😊.
Har ju under alla år jobbat med allt från säljare i fotobutik, husfru på hotell, innesäljare/kontor, butikmedarbetare media/böcker, kundservice, receptionist. Är utbildad advokatsekreterare.
Förra året planerade jag och ordnade en mammakryssning under våren och till hösten en stor mamma/barnträff Jag driver denna blogg och är ambassadör för alltforforaldrar.se. Jobb jag söker är administratör, koordinator eller liknande. Något som har med planering och event att göra. Skulle vara så skoj.

Alla tips är välkomna 💕👍👏👏😊.

Dags för planering av kryssning :-)

Publicerad 2014-01-30 19:09:00 i Allmänt, Event, Foto,

Hej hopp
Äntligen är det dags att att planera årets mammakryssning med min mammagrupp. Förra året var vi 12 tappra som åkte iväg med M/S Birka för att bara vara vi, äta gott, sova en hel natt ;-) och få spabehandlingar. Nu är det dags att planera för årets. Älskar sånt här, men jag hoppas på att fler i gruppen hakar på i år :-). Här kommer några bilder från förra året:

Ambassadör Allt för föräldrar 😊👍

Publicerad 2014-01-28 21:57:00 i AFF, Familj,

Godkväll mina vänner!
Jag har ju inte berättat det roliga som hänt, jag är numer ambassadör för AFF - Allt för föräldrar!
Väldigt spännande. Är du intresserad så läs mer HÄR om hur du gör för att anmäla ditt intresse och vad det innebär.
AFF är en sajt för dig som är gravid eller har barn och du hittar info om träning, resa, barn, familj, ekonomi, böcker... Bra att veta artiklar. Oxå ett väldans bra forum där alla diskussioner förs och man kan prata om allt mellan himmel och jord, tex "Föräldraskap". Du träffar enkelt andra människor i samma situation som du själv, kan få hjälp med frågor och ja vem vet, träffa nya fina vänner 😊.
Kolla in sidan vetja, om du nu inte redan har gjort det 😉Allt för föräldrar.

Om

Min profilbild

Helena

35 år. 3 barnsmamma. Föräldraledig. :-)Instagram - fotohella Kontakta mig: hbergman78@hotmail.comAmbassadör för Allt för Föräldrar :-)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela