helenatipsar.blogg.se

En blogg om mitt liv som 3 barnsmamma, men oxå inslag av tips på tävlingar, recept, resor, musik och barnrelaterade saker, sånt som jag och familjen gillar att göra...

Idag fick Anton paket 🎁

Publicerad 2013-11-29 21:58:00 i Allmänt, Familj, Loppi,

En Loppi blogbag med massa roliga saker i hämtade vi ut på posten idag. Anton kastade sig över grejerna hemma när vi öppnat paketet. Coops Klämmis var populärast och han sa: Mmmmm 😊 Är väl ett toppbetyg!

Med i paketet fanns också Lego Duplo, KidsZoo vitaminer, Coops ekologiska majskrokar och fruktdryck, Pixibok, Folksams praktiska barnkit med plåster och solskyddskräm etc.
Jag tycker det är kul att testa olika produkter och är glad för att Anton fick chansen att testa allt detta 😊💐💕.
Tack loppi.se.

Kolla in OiiDesign..

Publicerad 2013-11-28 22:11:00 i Kläder/Skor, OiiDesign,

som har Black Friday (det är den största shopping-och readagen i USA men många företag har snappat upp detta även i vårt land). På OiiDesign Black Friday kan du gå in och kika vad som finns till reapris. OiiDesign har barnkläder 0-12 år från 192 extraordinära designers och fri frakt och retur = Toppen!
Här kommer några bilder från sidan:

Ett till tävlingstips, Godisboxen!

Publicerad 2013-11-27 21:45:00 i Familj, Tävling,

Tävla med Godisboxen.se. Tävlingen består av 3 deltävlingar där du kan vinna godisboxar och en final där du med lite tur vinner finalpriset som är Mega Julklapps boxen med 2kg julgodis, 4 trisslotter och 4 biobiljetter.
Du kvalificerar dig till finalen genom att vinna en av deltävlingarna. Ditt bästa/roligaste/sötaste/galnaste juliga foto blir ditt bidrag i denna tävling. Läs mer i länken:
Tävling Godisboxen.se.

Om

Min profilbild

Helena

35 år. 3 barnsmamma. Föräldraledig. :-)Instagram - fotohella Kontakta mig: hbergman78@hotmail.comAmbassadör för Allt för Föräldrar :-)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela