helenatipsar.blogg.se

En blogg om mitt liv som 3 barnsmamma, men oxå inslag av tips på tävlingar, recept, resor, musik och barnrelaterade saker, sånt som jag och familjen gillar att göra...

Konsertsommar (tävling)

Publicerad 2013-06-29 12:27:00 i Radio, Tävling,

Lyssna på Mix Megapol och hör vilken artist och konsert som tävlas ut just nu! Några exempel på artister är Kent, Prince, Rihanna, Robbie Williams, Håkan Hellström, Bruno Mars och Gyllene Tider!

Varje vardag, 8:45, 11:45 och 15:45 tävlar radiostationen ut konsertbiljetter. De berättar vilken konsert det gäller och spelar upp en snutt av artistens låt baklänges! Ring in på 020-314 314 om du hör vilken det är.
Först in med rätt svar vinner!
Tävlingen pågår mellan den 24 juni och den 2 augusti.

* Du måste vara minst 18 år för att tävla

Birka Paradise kryssning (tävling)

Publicerad 2013-06-28 22:55:00 i Tävling,

Majbebis08.blogg.se har en rolig tävling nu i samarbete med Birka Cruises. Nu har ni chansen att vinna en 22timmars sommarlovskryssning med lek och bus dagen lång. Vad ingår då? Jo ALLT;

Nu har ni chansen att vinna en 22timmars sommarlovskryssning med lek och bus dagen lång. Vad ingår då? Jo ALLT;

*Boende i utsideshytt · *Kryssningsmeny · *Frukost · *Lunch

· - För upp till 4 personer, avresa söndag-onsdag på valfritt datum under perioden juli-11 aug i mån av plats.


"Jag tävlar om sommarlovskryssning för hela familjen på Birka, hos majbebis08.blogg.se tävla här du med!"

För att tävla gör du så här: Skriv en kort kommentar över vilka tar du med på kryssningen om du vinner? Kanske bjuder du din systerdotter eller har du egna små som vill åka på vad som kan vara årets höjdjpunkt?

Tävlingen avslutas den 4/7 kl 15:00. I samarbete med Birka. Psst! Åker ni med Birka i sommar så glöm inte att tagga #birkasommarlov!

Hmm är ordet för dagen..

Publicerad 2013-06-28 12:04:00 i Allmänt,

1. Jag sitter på en långfärdsbuss, bredvid mig sitter en större variant av kille som tuggar/gnager på sina naglar, usch! Hur jag än vrider mig så syns detta! Hmm..

2. Nu är det paus vid rastplats, de flesta kliver av: inne på kiosken står en irriterad dam som vill betala men som missat att ställa sig i kön. Hon hade bildat en egen och har stått längst (enligt henne själv) och vill betala. Kassörskan ger sig inte och damen ställer sig tillslut sist men väldigt sur! Hmm..

3. Nu åter på bussen: En man klagar högt på att bussen är fullbokad! Han kommer aldrig att åka långfärdsbuss igen. Och inte är den städad heller för han hittade minsann en påse under sitt säte som han tittade i och hittade en gammal halväten smält glass! Hmm...

4. En kille på bussen fattade inte varför han inte fanns med på passagerarlistan trots att det på bekräftelsen stod att han bokat tvärtom, alltså motsatt riktning än den han skulle. Med lite tur fick han den sista platsen ändå och fick följa med! Hmm..

5. Nu är det dags för bussen att åka vidare och alla har intagit sina platser, även killen bredvid mig som direkt kollar in sina naglar och hugger in! Usch och hmm...

Om

Min profilbild

Helena

35 år. 3 barnsmamma. Föräldraledig. :-)Instagram - fotohella Kontakta mig: hbergman78@hotmail.comAmbassadör för Allt för Föräldrar :-)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela