helenatipsar.blogg.se

En blogg om mitt liv som 3 barnsmamma, men oxå inslag av tips på tävlingar, recept, resor, musik och barnrelaterade saker, sånt som jag och familjen gillar att göra...

Veronica Maggio och vi 😊

Publicerad 2014-02-02 09:23:00 i Musik, Radio,

Hej hopp denna fina dag😊💕!
Igår följde jag med min dotter på spelning, Veronica Maggio på Hovet! Haha, har liksom alltid trott att jag är den unga, coola morsan som hänger med. Att det finns i mig sedan alla år med festivaler, konserter och min kärlek till musik.
Men jag kom på mig själv att sitta där på läktaren på Hovet och känna mig, gammal! Vad har hänt, kändes inte naturligt att digga till musiken och klappa med, det kändes, tantigt! Va, jag i mina svarta "helrätta" kläder, högklackade skor och skinnjacka. Ja, jag vet inte, kände mig obekväm 😱😞😘😉!

Hur som helst, Veronica var väldigt bra. Skicklig, klockren sångerska med fantastisk röst och väldigt bra på scen. Dottern var överlycklig och satt med ett leende på läpparna hela tiden, när hon inte sjöng med i texterna 💕😃.
Bättre blev det efter spelningen när Veronica Maggio satte sig och signerade tshirts, skivor, affischer och mobilskal. Var helt klart en toppenkväll, hur jag än kände mig i min ung-gamla kropp 😜😜. Så har ni möjlighet, gå och se henne live 👍😊!

Tack RIX FM!! "Jag skymtar lyckan" (Maggios ord)
Glad söndag allihop 😊

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2014-02-02 09:46:58

Åh, gud så avundsjuk jag blir!

Svar: Hon var riktigt bra 👏👏👍😊 Hoppas du får möjlighet att se henne!
Helena

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Helena

35 år. 3 barnsmamma. Föräldraledig. :-)Instagram - fotohella Kontakta mig: hbergman78@hotmail.comAmbassadör för Allt för Föräldrar :-)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela