helenatipsar.blogg.se

En blogg om mitt liv som 3 barnsmamma, men oxå inslag av tips på tävlingar, recept, resor, musik och barnrelaterade saker, sånt som jag och familjen gillar att göra...

Englishman's Bay och Argyle Waterfall, och lite till..

Publicerad 2013-12-16 01:36:00 i Resor, Tobago,

Imorse åkte vi på tur med en lokal Tour Guide, Kaston från Island Man Tours runt ön, Tobago är bara 4 mil lång och 1 mil bred och består av 70% regnskog. Vi åkte mot Castara Bay och fick se ett 400 år gammalt träd på vägen, utsiktsplatsen Mount Dillon som var en väldigt tyst park, Englishman's Bay som sägs vara stranden där Robinson Kruse höll till på, (det tog ca en timme att åka upp till Englisman's Bay från vårt hotell i Crown Point) fick se Parlatuvier Bay från utsiktsplats, otrolig vacker vik med båtar och till sist Argyle Vattenfall 😄 som är ett vattenfall med 5 etage, vi klättrade upp genom regnskogen med hjälp av ett litet rep till första etagen och badade i vattenfallet, härligt friskt vatten! I närheten av Argyle så ligger en stor kakaoodling där man kunde köpa kakao the bollar. Man skrapar av lite från ytan i hett vatten eller mjölk och det blir en ljuvlig chokladsmak!
Efter vattenfallet var det dags att åka hem till hotellet igen. Underbar dag med fina upplevelser.
En liten Caiman (släkt med familjen alligatorer)
Nu ikväll är vi på väg på en gatufest i Buccoo, Sunday School!

Kommentarer

Postat av: Nasus

Publicerad 2013-12-16 08:39:25

Underbart! Lyllo Er .....härlig blogg som skapar reselängtan---

Postat av: s p i n d e l t j e j e n

Publicerad 2013-12-16 14:01:42

Ni ser ut att ha det härligt!! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Helena

35 år. 3 barnsmamma. Föräldraledig. :-)Instagram - fotohella Kontakta mig: hbergman78@hotmail.comAmbassadör för Allt för Föräldrar :-)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela